Εθνικές Μεταφορές

Εθνικές Μεταφορές

Posted on 24Απρ

Εθνικές Μεταφορές

Η εταιρεία από το 1985 δραστηριοποιείται επιτυχώς στις εθνικές μεταφορές και διανομές. Στο πλαίσιο των υπηρεσιών της, η εταιρεία μας αναλαμβάνει εθνικές μεταφορές και διανομές σε όλη την Ελλάδα, με ταχύτητα και αξιοπιστία. Ο ιδρυτής της εταιρείας μας, Στουραΐτης Ηλίας διαθέτει 34 χρόνια εμπειρίας στην εθνική μεταφορά και τη διανομή.

Σήμερα, η STOURAITIS TRANS διακρίνεται στο χώρο των εθνικών μεταφορών και διανομών, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, πάντα, με συνέπεια και άψογο επαγγελματισμό. Με σύγχρονο στόλο και άρτια εξειδικευμένο προσωπικό, η εταιρεία μας είναι σε θέση να διεκπεραιώσει, επιτυχώς, ακόμα και τις πλέον δύσκολες μεταφορές ξηράς, στον Πειραιά, την Αθήνα και πανελλαδικά.

Οι οδηγοί μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία στις μεταφορές ξηράς και έχουν παρακολουθήσει εξειδικευμένα σεμινάρια στο πεδίο δραστηριοποίησής τους. Κατόπιν σχετικής εκπαίδευσής τους, διαθέτουν δίπλωμα ADR (πιστοποιητικό επαγγελματικής κατάρτισης οδηγού μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων). Για την περαιτέρω, μάλιστα, διασφάλιση της σωστής και ασφαλούς εκτέλεσης των εργασιών μας αναφορικά με τη διανομή ειδικών/επικίνδυνων φορτίων.

Back to Top